Food Service Summit 2017

31.01.2017
Food Service Summit 2017

Tomasz Kolecki członkiem Rady Programowej „Food Service” – Food Service Summit 2017, które pod hasłem "Czy granie fair w gastronomii opłaca się – w kontekście budowania relacji i finalnie w wymiarze finansowym", odbędzie się 14 marca 2017 roku w Hotelu Victoria w Warszawie. 

Food Service Summit 2017 to wydarzenie skupiające restauratorów, szefów kuchni, managerów, sommelierów i firmy branży HoReCa. Jest okazją do merytorycznej wymiany poglądów, inspirujących rozmów i nawiązania nowych relacji biznesowych. Podczas części merytorycznej zaprezentowany zostanie katalog dobrych praktyk, którymi każdy przedsiębiorca i uczestnik rynku HoReCa powinien się kierować w codziennej pracy. O tym jak w praktyce wdrożyć wzorce etyczne i jakie ma to przełożenie na wyniki biznesowe restauracji opowiedzą zaproszeni prelegenci. Główne obszary dyskusji to: restauracja – gość, restaurator – pracownik, restauracja – kontrahent.

Zapraszamy do udziału. 

Nasi partnerzy